Liity jäseneksi

Jäseneksi?

Jos haluat liittyä Biosukeltajiin uutena jäsenenä, tai haluat jatkaa jäsenyyttäsi, joka on aiemmin päättynyt, täytä ja lähetä oheisen linkin alta löytyvä jäsenrekisterilomake.

Älä maksa vielä mitään, vaan jää odottamaan jäsensihteeriltä tietoa jäsenyytesi hyväksymisestä. Jos olet ollut seuran jäsen ennen, ilmoita siitä lomakkeen kuvaus-kohdassa. Pyydämme kaikkia kertomaan kuvaus-kohdassa itsestään jotain, mm. sukellustaustasta ja kokemuksesta, mahdollisesta biologitaustasta, sekä siitä miten kuulit seurasta ja miksi haluaa jäseneksi.

Linkki jäsenhakemuslomakeeseen >

Hyväksymisviestin ja maksuohjeet saatuasi maksa sopivaa viitettä käyttäen vähintään jäsenmaksu ja liittymismaksu sekä samassa yhteydessä muutkin itsellesi tarpeelliseksi katsomasi maksut. Oikeat viitteet löydät maksut- ja viitteet -sivulta.

Juniorijäsen

Biosukeltajat toivottavat jäsentensä alle 15-v lapset tervetulleiksi juniorijäseniksi. Juniorijäsen voi tilata hallikortin, mutta hänellä ei ole äänioikeutta. Juniorijäsenyyttä haetaan normaalisti lähettämällä hakulomake netin kautta.

Eräpäivä ja tilinumero:

Jäsenmaksun, hallikortin ja kompuran vuosimaksun eräpäivä on joka vuosi 31.1. Ne maksetaan tilille Osuuspankki 580013-2205536.

Jäsenyydestä erottaminen

Biosukeltajien jäsenet, jotka eivät eräpäivään mennessä ole uusineet jäsenyyttä, erotetaan automaattisesti seurasta ja poistetaan tulevan vuoden jäsenrekisteristä.

Osoitteen tai muiden jäsentietojen muutos

Voit muokata omia tietojasi seuran jäsensivulla. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut jäsensivulle ja sinulla ei ole salasanaa, käytä “Unohditko tai haluatko luoda salasanan?” -toimintoa kirjautumisnäkymässä.