– hallivuorot

HELSINGIN SUKELLUSEUROJEN YHTEISET HALLIVUOROT 2014-2015

Kesän 2015 hallivuorot:

Ajalla 13.5.2015 – 16.9.2015
UIMASTADION (hyppyallas)
Keskiviikkoisin klo 19:00 – 21:30

Ajalla 25.5.2015 – 17.08.2015
KUMPULAN MAAUIMALA (hyppyallas)
Maanantaisin klo 19:00 – 21:00

 
Toimintaohjeita

Sukeltajien hallivuoroilla voivat käydä kaikki seuran jäsenet, jotka ovat lunastaneet Helsingin kaupungin liikuntaviraston hallikortin ja hyväksynyt seuran turvallisuusohjeen. Uimaan pääsee vain hallikortilla, kertamaksulla ei pääse sisään.

Hallikortti on esitettävä uimahallin kassalla. Kortit ovat henkilökohtaisia. Väärinkäytökset, korttien lainailut jne. ovat ehdottomasti kiellettyjä ja rangaistavia tekoja. Varautukaa pitämään henkilötodistusta mukananne, sillä uimavalvojilla/kassalla on oikeus tarkastaa että jokainen käyttää omaa hallikorttiaan.

Osallistumalla Biosukeltajien hallivuoroille sitoudut noudattamaan seuran kotisivuilla olevia turvallisuusohjeita.

Halleilla on voimassa “5 hengen sääntö”. Hallin pitäminen auki alle 5 räpylöijää varten ei ole tehokasta käyttöä ja siksi uimahallin henkilökunnalla on periaatteessa oikeus sulkea halli aikaisemmin kuin ilmoitettuna sukeltajien vuoron päättymisaikana, jos altaassa on vain yksi tai kaksi sukeltajaa. Kun vuoro loppuu, pitää olla ulkona koko rakennuksesta, poistuminen pelkästään allastiloista ei riitä. Itäkeskuksessa altaasta pitää poistua jo puoli tuntia ennen koko hallin sulkeutumista.

Vuorolle myönnetään sisäänpääsy normaalisti 30 minuuttia ennen vuoron alkua. Sisäänpääsyaika päättyy kassan sulkeutuessa. Lämmittely ja venyttely kuuluvat ohjeellisesti harjoitteluaikaan. Kohdekohtaisista käytännöistä ja aikarajoista saa lisätietoa liikuntapaikan henkilökunnalta.

Mikäli sinulla ei ole hallikorttia, ota yhteyttä osoitteeseen: hallivuorot@POISTAbiosukeltajat.org